LøkkaLykke inviterer til Kunst i Mellomrom

Løkka Lykke gatekunst fest på Grunerløkka
 

I juni forvandles gatene i Oslo til et levende galleri med graffiti og gatekunst på LøkkaLykke Gatekunst Festival. Både lokale og besøkende får en unik mulighet til å oppleve noe av den beste gatekunsten i Oslo når festivalen inviterer til “Kunst i Mellomrom”.

LøkkaLykke er klar for å sette farge på Grünerløkka for tredje år på rad. Gatekunstfestivalen samler kunstnere fra en rekke bakgrunner og disipliner, og forvandler Oslos gater til et pulserende kunstlandskap. Tidligere har festivalen blitt arrangert i både 2021 og 2022. 



I år tar festivalen et dypdykk inn i konseptet "Kunst i Mellomrom". Dette unike begrepet søker å utforske de aspektene ved gatekunsten som faller mellom de tradisjonelle definisjonene av "offentlig kunst". Gatekunst i Oslo, og spesielt arbeidene som blir vist under festivalen, beveger seg i disse mellomrommene og utfordrer det konvensjonelle, og skaper således noe helt nytt.

 
 

Grünerløkka gir et passende lerret for denne kreative utfoldelsen, og takket være Løkka Lykkes to tidligere år i bydelen har det blitt malt flere veggmalerier i Oslo. Festivalen har som mål å skape en felles følelse av eierskap over det visuelle landskapet i det offentlige rom. Den inviterer publikum til å fordype seg i street art i Oslo, og oppleve hvordan gatekunstnerne maler veggmalerier live.



LøkkaLykke er mer enn bare en feiring av Oslos beste gatekunst. Det er en plattform for å fremme dialog om gatekunstens rolle og betydning i samfunnet. Festivalen er også en arena for læring, der publikum kan få innsikt i prosessen bak veggmalerier og diskutere betydningen av street art og graffiti.



Årets program lover en rekke aktiviteter og opplevelser for alle aldre. Bli med på årets LøkkaLykke og opplev gatekunst i Oslo – la deg inspirere av "Kunst i Mellomrom". 

 
 
Forrige
Forrige

Gatekunst skal lyse opp Drammens nye undergang

Neste
Neste

Ski Sentrum forvandles til et gatekunstgalleri