Løkka Lykke søker frivillige: bli med å skape street art i Oslo

Anetta Lukjanova og Taneli Stenberg fra Finland maler mural på Løkka Lykke.

Løkka Lykke gatekunstfestival vender tilbake til Grünerløkka, og søker nå frivillige for å bringe Oslos kreative hjerte til live med street art i Oslo.

Gatene på Grünerløkka er igjen i ferd med å fylles med liv og farger, takket være den årlige Løkka Lykke gatekunstfestivalen, som fremmer gatekunst i Oslo. Festivalen er en livlig feiring av kreativitet og urban kultur, og har blitt et must for gatekunstentusiaster og nysgjerrige tilskuere som søker etter Oslos beste street art.

Siden oppstarten i 2020 har Løkka Lykke forvandlet gatene i Oslos hippeste nabolag til et levende lerret for streetart Oslo. Festivalen samler lokale og internasjonale gatekunstnere, og tidligere har graffiti- og gatekunstere som AFK, Heia & Knut, Xenz, Uglylogo, Sling, Mucho, Awat Serdashti, Salke og Charlotte Nordlund, for å nevne noen få, skapt unike og tankevekkende veggmalerier, skulpturer og installasjoner.

Bli med i festivalteamet og støtt gatekunst i Oslo

Nå oppfordrer Street Art Oslo og Løkka Gårdeierforening frivillige til å melde seg for å hjelpe til med årets festival. For å sikre en vellykket gjennomføring av festivalen trenger arrangørene frivillige til en rekke oppgaver knyttet til festivalproduksjonen.

Arbeidsoppgavene inkluderer å bistå kunstnere med å male og installere kunstverk, hjelpe til med mat og catering, og delta i gjennomføringen av publikumsprogrammet. Arrangørene er spesielt interessert i frivillige som kan ta på seg roller innen produksjon, kunstnerassistenter, gjennomføring av workshops og sosiale medier.

Opplev mangfoldet i gatekunstens verden

Mens festivalen utfolder seg, kan tilskuere være vitne til skapelsen av store veggmalerier, graffiti kunst og intrikate sjablongarbeider, som viser det mangfoldige utvalget av stiler og teknikker som definerer gatekunstens verden og bidrar til street art og graffiti i Oslo. Blant de mest kjente kunstnerne som har deltatt tidligere, er AFK fra Bergen, som malte en stor mural (gavl-veggmaleri) på Løkka Lykke i fjor. 

Les mer om AFK og hans veggmaleri på Løkka Lykke her.

Er du interessert og ønsker å vite mer? Ta kontakt med Løkka Lykke via e-post til frivillig@lokkalykke.no og bli en del av dette spennende prosjektet som feirer gatekunst og kreativitet i hjertet av Oslo, hjemmet til Oslos beste street art.

 
 
 
Forrige
Forrige

Gundersons med egen kunstvegg i Molobyen

Neste
Neste

Oslos ungdom får kreativ sommeropplevelse med graffitikurs på Sommerskolen