Home Annet Vi har fått nytt design

Vi har fått nytt design

0
Vi har fått nytt design

Velkommen til SplitCity Magazine versjon 3.0, vi har nå for andre gang endret designet på websiden vår. Nå håper vi at noen buggs fra forrige versjon er rettet opp i, men en vet jo aldri. Vi er derfor takknemmelige for tilbakemeldinger.

Ellers så ønsker vi som vanlig å poste oftere og mer. Fordi vi er få, og dette er på frivillig basis går det dessverre litt sakte til tider.

SplitCity Magazine er et relativt nytt magasinkonsept med målet om å ta for seg norsk undergrunns-kunst og det vi liker å kalle ‘visuell forsøpling’, altså alt som du er tvunget til å se på som du ikke har bedt om, reklame, graffiti, streetart. Vi stiller spørsmålet: “Hvordan kan det forventes at man skal lære seg å akseptere reklame som noe givende og positivt for samfunnet, samtidig som som graffiti og gatekunst ofte blir oppfattet som det stikk motsatte?” Gjennom artikler, bilder, intervjuer og filmklipp ønsker vi å øke den generelle aksepten for en kunstform som per dags dato ikke har fått den oppmerksomheten vi syns den fortjener. For å gjøre dette på best mulig måte vil vi også fremme kunstnere som ofte må jobbe i skyggen av det mer “aksepterte”.

Hvis noen av dere der ute kunne tenke dere å bidra, om det så bare er med ett innlegg en gang i året, så er dere velkomne til det. Vi trenger folk på laget og ønsker alle med lidenskap for alt som befinner seg på gata om bord på skuta.

Takk til alle som følger oss, vi nådde nylig 1000 følgere på Instagram. Det er morro!

Det er forøvrig StudioMaar som står bak det nye designet, som vi er veldig fornøyde med. Sjekk de ut på Instagram og Facebook.