Utstilling; STENCIL ART NORWAY

0
1327

‘STENCIL ART NORWAY’
The art of cutting and spraying in Norway.

Med arbeider fra Norges ledende Stencil Kunstnere og nye nye talenter: DOLK, PØBEL, ANDERS GJENNESTAD AKA STRØK, MARTIN WHATSON, DOTDOTDOT, MIR, STEIN, & HAMA

Street Art Norge tar et historisk blikk på kunsten ved å kutte og spraye her i Norge. Utstillingen bringer

sammen to generasjoner av kunstnere og presenterer deres arbeider, mange av arbeidene er eksklusive til utstillingen, som strekker seg over et tiår med produksjon. Det var ikke lenge etter ‘Banksy’ sitt besøk i

Bergen i år 2000, at den norske, og nå globalt anerkjente, sjablong kunstneren ‘Dolk’ kuttet sin første sjablong. Banksy sitt besøk satte i gang ett norskt kjærlighetsforhold til sjablong kunsten som har påvirket en hel generasjon, som igjen vil påvirke den neste.

Street Art Norge tar en titt på disse eldre tider og følger kulturen opp til i dag, og blir med dette norges første gruppe utstilling dedikert utelukkende til norsk sjablong kunst.

Showet vil inneholde noen av de aller tidligste arbeidene, noen av dem aldri før vist, produsert av Dolk, norges ledende street art kunstner. Disse verkene har blitt importert fra Melbourne og er fra år 2002, de danner grunnlaget for den vellykede overgangen street art har hatt fra gate til galleri.

Hvor: Reed Projects Gallery, Stavanger, Norway
Når: 13. April til 5. May 2013.
Åpningstider. Tirsdag til Lørdag; 10.00 – 16.00

Åpningsfest Fredag 12. April KL 1900

Galleriet vil også gi ut ett eksklusiv print av Dot Dot Dot sitt nye motiv “protester” på åpnings festen. Motivet er basert på et høyt elsket arbeid som kan bli funnet langs gatene i Stavanger, Bergen, Berlin og Oslo.

DOT DOT DOT “demonstrant”
2-lags hånd trukket silke silketrykk 350gsm Arches 88
Edition of 25, 65 x 65 cm
Signert og nummerert av kunstneren
Pris: 900kr

For mer info, send e-mail til sales@reedprojects.no

DOTDOTDOT_Griske[3]

hardcoreangel5-10

Lo-res Gjennestad201#EBA974

Stencil Art lo res[1]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.