Home Annet The Stupid Mammals putekrig

The Stupid Mammals putekrig

0
The Stupid Mammals putekrig

The Stupid Mammals er et kunstnerkollektiv bestående av oslobaserte kunstnere med forskjellig bakgrunn innen foto, illustrasjon, design, graffiti og gatekunst. Felles har de en nysgjerrighet for urbanitet og grassrot kommunikasjon, samt et ønske om å oversette dette visuelt. De beskriver selv sin nisje som ”når gatekunst møter design”.

Siden 2012 har TSM samarbeidet med Edda interiør, om ideene til det som nå har blitt en puteserie. Serien kombinerer Eddas interesse for norsk fauna i kontrast til TSMs urbane street art uttrykk. Samarbeidet svever derfor i krysningsfeltet mellom det tradisjonelle og det moderne, men også det kommersielle og det uetablerte.

Motivene er en Lynchiansk kombinasjon av det drømmende og det verdslige, der skillet mellom kultur og natur blandes sammen med ironi og mystikk. Fargevalørene i fotografiene er markert lagvis, etter samme teknikk som en gatekunstner ville brukt på en sjablong, klar til å males på gata.

Men dette kollektivet er ikke bare putedesignere, de jobber også innenfor andre typer design og har spesialesert seg på veggmalerier. Noen av disse kan dere se HER.

Print_TSM-04

Print_TSM-03

stol_isbjorn_72ppi_1080px_web

pute_isbjorn_72ppi_1080px_web

stol_sau_72ppi_1080px_web

pute_sau_72ppi_1080px_web

stol_bjorn_72ppi_1080px_web

pute_bjorn_72ppi_1080px_web

stol_elg_72ppi_1080px_web

pute_elg_72ppi_1080px_web

Print_TSM-02

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.