Graffiti-touren fortsetter til Nordens Paris og Nordlysbyen

OFT.ALT_.jpg

For en ukes tid siden fulgte vi graffiti-duoen Wane og Stay da de startet årets WB-OFT tour blant reinsdyr under midnattssolen i Honningsvåg. Denne gangen følger vi de to graffiti-artistenes bevegelse videre til Nordlysbyen Alta, hvor de møtte opp med Poeme 3RD.

I Alta malte det nye trespannet en stor vegg for Alta Kulturskole før reisen fortsatte direkte til Nordens Paris, nemlig Tromsø. I Tromsø fikk de male en vegg sentralt plassert midt i Storgata ved utestedet Circa, der Wane også hadde en popup utstilling siste kvelden.

Reisen gikk så videre til Bodø og UpNorth, gatekunst-festivalen som er mer enn bare gatekunst. Årets WB-OFT TOUR er en graffiti-turné som ble arrangert i Nord-Norge i Juni. 

WB-OFT er en forkortelse for Writers Bench og Oslo Farge &Tusj og turen har som hensikt at alle i Norge skal få vite om Oslos beste butikk på Carl Berner, som selger graffiti-materiell på nett til hele Norge på www.OFT-SHOP.no samtidig som god graffiti kunst blir vist frem til det ganske land på en trygg og avskrekkende måte.

Vi følger gutta videre -  følg med! 

Foto: Danil Røkke

Forrige
Forrige

Graffiti-kunstnerne inntar Drammen når over 750m2 vegg skal dekoreres

Neste
Neste

Saftlosjen i Tønsberg