Fra stasjon til stasjon

Hvis du til daglig reiser med Østensjøbanen, T-banens linje 3 mot Mortensrud, så har du garantert fått med deg at i omlag to uker har gatekunstnere malt hele fem stasjoner med gatekunst.

På prosjektet "Fra stasjon til stasjon" har Kulturetaten og Sporveien samarbeidet med kurator Eric Ness Christiansen, en mann som uten tvil har vært en viktig person for graffiti- og streetart miljøet i Drammens området etter at han flere år på rad har arrangert gatekunst festivalen Ugangprosjektet. 

På Fra stasjon til stasjon prosjektet i Oslo fikk Christiansen igjen med seg kremen av både norske og internasjonale kunstnere, samt en av de råeste gatekunst-fotografene som finnes, Selina Miles, som har fotografert og filmet hele prosjektet. Filmen kommer snart og den er det bare å glede seg til.

I mellomtiden anbefaler vi deg å sette deg på t-banen å reise en liten tur utover mot Mortensrud  for å ta en titt.Stasjonene, med kunstnerene, som har malt er som følger:

Skullerud - Felipe Pantone

Bogerud - Olav Mathisen

Bøler - Diana Ailin Kalmer Kinnerød

Ulsrud - TelmoMiel

Oppsal - HamaWoodsFerdige bilder, og filmen, poster vi så snart det er klart, i mellomtiden kan dere ta en titt på prosessen her. 

 
13047831_10209513311614329_4236555345041970497_o.jpg
Forrige
Forrige

UpNorth Festival i Bodø 2016

Neste
Neste

Split Scene graffiti utstilling