Bilderapport: Shof Gotti - 'Fast Life' utstilling.

031.jpg

I går åpnet utstillingen til den norske graffiti artisten Shof Gotti på Galleri Podium.

Shof har fått en hel del medieoppmerksomhet den siste tiden etter at han malte Fuck Aina piecen og Flaggdebatt piecen i Brenneriveien. Disse piecene var mesterverker i seg selv og det er derfor ekstra morsomt å se at også utstillingen hans holdt mål og overgikk alle forventninger.

Vold, sex og dop var det gjennomgående temaet i utstillingen, men det som kanskje gjorde mest inntrykk var at absolutt alle veggene i lokalet var malt og selve bildene (illustrasjonene) som ble stilt ut var integrert i veggmaleriene på en snedig måte ved at flesteparten av bildene ble 'holdt' av de malte figurene på veggen. At alt var dekorert gjorde også noe med stemningen i hele lokalet på en positiv måte.

Arbeidene til Shof er tegneserieaktige med stor detaljrikdom og inneholder mange 'feil' som f.eks at perspektiver ikke er riktig, men fy så kult han får det til å se ut!

Av andre morsomme detaljer som er verdt å nevne var at bartenderen og Dj'en (Fetter sto for musikken) var utkledd med finlandshetter, dette passet bra til konseptet.

Utstillingen er bare åpen i to dager, så hvis dere ikke var på åpningen i går, så anbefaler vi alle på det sterkeste å ta en tur innom i dag, for dette er noe av det kuleste vi har sett på lenge!

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

Forrige
Forrige

Rooftoplegends 2013

Neste
Neste

Sofles, Pay2, Poker, Achoe og Epoxy i Brenneriveien.