Årets OFT TOUR endelig i gang

OFT.TOUR_.18.6Cover.jpg

Mens sommeren står på for fullt, solen steker og strendene fylles opp, trekker ihuga graffitiartister til ledige vegger rundt om i vårt ganske land. De siste par somre har vært årstiden for det som har blitt en årlig graffiti-event, nemlig OFT-TOUREN, og i år er intet unntak.

De to første eventene har allerede gått av stabelen, helgen 19-20 mai ble første spot på Storhaug i Stavanger dekorert. Her ble to vegger av Stay, Juan, Mars og Gest malt på lørdag, etterfulgt av konsert med Warlocks & Son Of Light på Stavanger Sportscafe senere på kvelden.

På Søndagen reiste Juan og Stay videre til Jørpeland, hvor det var stålverket sin tur til å få fersk maling på veggene. Under fjorårets turnè ble flere byer i den nordlige delen av landet vårt dekorert, og ekstra morsomt var det når graffiti legenden Wane kom på celebert norgesbesøk for å male graffiti blant reinsdyr under midnattsolen. 

OFT-TOUREN arrangeres årlig fra sør til nord for å promotere nettbutikken til Oslos eneste skikkelige butikk for graffitimateriell. Nettbutikken selger og sender maling til hele Norge på www.oft-shop.no. For de som ikke ønsker å handle på nett, så er det bare å titte innom den fysiske butikken som ligger midt på Carl Berner og slå av en prat med skikkelig hyggelig fagfolk.

For mer info og kontinuerlig oppdatering av OFT-TOUREN så anbefaler vi å følge @stayone_kd.cod  på Instagram. Stay er en av ildsjelene bak turnéen og poster punktlig og direkte oppdatering gjennom hele OFT TOUR 2018.

Forrige
Forrige

Decked Out

Neste
Neste

NuArt RAD, en gatekunstkonferanse; Dag 2