Aesthetic Prosthetic - Gatekunstauksjon for Palestina

cover.jpg

Aesthetic Prosthetic er et prosjekt som har som mål å samle inn penger til Proteseverksted i Gaza. Verkstedet er det eneste stedet hvor mennesker med amputasjons skader kan få proteser og oppfølging med nødvendig behandling i Gaza.

Prosjektet er basert utelukkende på frivilig arbeidskraft og har som mål å samle street-art fra hele verden til en auksjon hvor alle pengene vil bli sendt til Proteseverkstedet. Slik at de kan fortsette sitt viktige arbeid i Gaza.

Flyer

Til prosjektet har de klart å samle en rekke norske og internasjonale kunstnere, alt fra ukjente talenter til internasjonale "kjendiser".

Den 2. desember åpner utstillingen på Bergen Arkitekt Skole hvor alle verkene vil bli stilt ut før det hele avsluttes med auksjon den 6 desember.

Følg med på facebook siden HER for mer nærmere informasjon om auksjonen. Her kan dere hjelpe hjelpe folk i Gaza, samtidig som dere får skikkelig kunst på veggen.

Alle henvendelser vedrørende prosjektet eller bud på auksjonen kan sendes til Morten Heszlein-Lossius (heszlein@gmail.com) eller Hans Håkon Skjønsberg (hans@bartbergen.no). 

Forrige
Forrige

Utstilling 'Dirty Art; A Celebration of Norwegian Street Art, Vol 2'

Neste
Neste

Utstilling: 'Norwegian Wasteland'