Drabant Vol.2 Lanseringsfest

1976919_10152655140860935_6483986233025982565_n.jpg

I kveld er det lanseringsfest på Maksitaksi for oppfølgeren av den godt omtalte Drabant tegneserien som skildrer graffiti miljøet i Oslo på 90-tallet.

Denne gangen er handlingen lagt til året 95, et år forfatteren Øyvind Holen "mener var et viktig vendepunkt for både musikk- og uteliv i Norge. Utelivet var i full forandring, på grunn av nye steder som Headon, Jazid og So What, og i denne historien er hovedpersonene akkurat blitt 18 år gamle, og utforsker nettopp viktige steder som Headon, Sub Pub, Møllers, Cafe Leonel og Odeon."

Illustrasjoner av Michael Noguchi. 

"Oslo, sommeren 1995. Victor, Fredrik og Camilla er ferdig med skole og prøver nå å finne sin plass i voksenlivet.

Men de tidligere vennene har sklidd fra hverandre: Victor sover på dagen og bomber Oslo om natta, Fredrik prøver å få endene til å møtes bak kassa på lokalbutikken på  hjørnet og Camilla jakter på lykken i Oslos uteliv.

Samtidig som Oslo kommune strammer inn jakten på graffitimalerne, omfavner både uteliv og platebransje hiphopmusikken. I løpet av noen hektiske sommerdager blusser gammel kjærlighet og rivalisering opp igjen, mens forholdene settes på prøve av kyniske forretningsfolk, hensynsløse autoriteter og samvittighetsløse kriminelle.

Kommer Victor, Fredrik og Camilla seg helskinnet gjennom Oslo-natta? "

Hvis du ikke har fått lest den første boken enda, så kan du være med i konkurransen på 730.no og sikre deg et eksemplar, de deler nemlig ut tre bøker til anledningen.

Det er også en Instagram-konkurranse hvor blir med ved å lage din egen Drabant  tag og laste opp på Instagram med hashtagen #drabant2tag, vinnere og premier overleveres på release-festen på Maksitaksi.  

src="//www.youtube.com/embed/Sewc9jAVFaw?rel=0" frameborder="0"

Forrige
Forrige

Utstilling: 'Norwegian Wasteland'

Neste
Neste

Gatekunst i Sandvika