NuArt festivalen i Stavanger trenger DINE vegger!

1026235_10151409623121213_2047199703_o.jpg

En av verdens største street art festivaler, NuArt i Stavanger, er for tiden i ferd med å finne vegger for årets arrangement.

Som alltid vil NuArt også i år invitere allmennheten, private grunneiere og lokalsamfunn til å hjelpe dem med å gi noen av verdens ledende navn innen Street Art-verden gode vegger av høy kvalitet og på interessante steder. Alt er av interesse sier dem.

Hvis dere skulle han noen vegger til disposisjon for dette fantastiske arrangementet, vennligst send dem et bilde av veggen, adresse, link til google streetview og en antagelse om dimensjoner hvis dere ikke har konkrete mål.

Alle egnede vegger og steder blir videresendt til årets artister. Hvis din vegg blir valgt, vil du bli kontaktet av et medlem av Nuart team og produksjonsprosessen vil bli forklart.

Nuart's formelle åpning er lørdag 7. september med en produksjonsperiode på to uker i forveien.

Bilder og eventuelle spørsmål kan sendes på mail til marte@Nuartfestival.no, eller ta kontakt på Facebook HER.

For dere som ikke vet hva NuArt er;

Nuart er en årlig internasjonal street art festival etablert i 2001 med fokus utelukkende på Street Art siden 2005. Det er en av verdens største festivaler i sitt slag og er basert i Stavanger (i Norge!! Er ikke det rått?!).

Hver september blir et internasjonalt team av gatekunstnere invitert til Stavanger for å sette sitt preg på byens vegger både innendørs og utendørs, for å skape en av Europas mest dynamiske, offentlige kunst hendelser som stadig er i utvikling.

Sjekk også ut NuArt appen til iPhone HER.

For å lese litt mer og se bilder fra fjorårets NuArt festival, trykk HER, eller trykk HER for å se en film av kunststuntet til den Amerikanske graffiti artisten Saber.

Forrige
Forrige

Notert: Stopp tagging, Vidar

Neste
Neste

Igot, Res & Meter (YMF)