Home Utstillinger/Arrangementer Kulturnatt med P-Roy Dirty Yellow

Kulturnatt med P-Roy Dirty Yellow

0
Kulturnatt med P-Roy Dirty Yellow

Eric Ness Christiansen har blitt et kjent navn for de fleste i Drammen etter hans arbeid med de spektakulære grafittiveggene rundt om i byen. Nå åpner han taket på Globusgården for en 3 timers visning i hans pop-up galleri “Final Outlines Gallery” for besøkende under Kulturnatt.

Her blir det en sniktitt på den kommende separatutstillingen til den beryktede P-Roy, en av redaksjonens favoritt kunstnere om dagen.

P-ROY “Dirty Yellow”
I drammens bakgater de siste år har det tuslet en fyr gatelangs og skisset i sin lille blackbook mens han har tappet de fleste utesteder for inspirasjon. Stilen er ikke helt fast og bildene sier ikke annet enn at man kan gjøre utrolig mye fett estetisk ved bruk av kun en dæsj Dirty Yellow med sort og hvit, kun sort og hvit eller spaced out «datafarger».

Du så kanskje hans verker på Novemberutstillingen i Drammens Museum, vegginstallasjonen under Kulturens Festaften eller i bakgrunn av selfien med en sort maske en sen aften. Men nå har du muligheten til å få en sniktitt på hans kommende separatutstilling «DIRTY YELLOW» på Final Outlines Gallery på Kulturnatt i Drammen 25.mai.

Her vil det være mulig å stikke av med en av hans orginaler og sikkre seg kunst av en ung lokal kunstner og kanskje en god investering.

Utstillingen er åpen fra kl 18-21 på Kulturnatt,
Final Outlines Gallery holder til i Torgeir Vraas Plass 2, rett ved togstasjonen i Drammen

Denne teksten er hentet fra Facebook eventet hvor dere også kan finne mer informasjon om utstillingen.