Home Graffiti Graffitiartister reiser på “spraycation” under Korona-sommeren

Graffitiartister reiser på “spraycation” under Korona-sommeren

0
Graffitiartister reiser på “spraycation” under Korona-sommeren

For de aller fleste har sommeren i år fått en spontan og uventet vending. Flyreiser til syden er blitt byttet ut med bilferie i Norge. Men for gutta bak OFT touren har ikke Korona endret stort på sommerferievanene.

De siste 5 årene har de nemlig gjort som mange gjør i dag: reist Norge rundt. I år fikk blant annet Norges syvende største by, Sandnes, flere nymalte vegger i sentrum av både graffiti-legenden Juan, StayOne, samt flere av de lokale malerne.

– I år fant vi også en ubesøkt perle på Vestlandet, en fabrikk på Årdal, sier StayOne, en av ildsjelene og primus motor bak OFT touren.

I tillegg til å dekorere avsidesliggende småsteder, så vel som storbyene, har OFT touren også ambisjoner om å reklamere for nettbutikken til OFT shop.

Butikken har sin fysiske beliggenhet på Carl Berner i Oslo, men i løpet av August flytter de til nye lokaler i Gøteborg gata 27, en syv minutters gåtur unna sin gamle beliggenhet. Til tross for flytting vil varebeholdningen være den samme på spray og andre varer gjennom hele måneden.