Home Illustrasjon Drabant Vol. 2

Drabant Vol. 2

0
Drabant Vol. 2

“Oslo, sommeren 1995. Victor, Fredrik og Camilla er ferdig med skole og prøver nå å finne sin plass i voksenlivet. Men de tidligere vennene har sklidd fra hverandre: Victor sover på dagen og bomber Oslo om natta, Fredrik prøver å få endene til å møtes bak kassa på lokalbutikken på hjørnet og Camilla jakter på lykken i Oslos uteliv”.

Nå er oppfølgeren til Drabant, Drabant Vol. 2, endelig her! I slutten av Oktober kan du lese oppfølgeren til den prisbelønte tegneserien laget av Øyvind Holen og Mikael Noguchi, som tok oss med til Oslo på 90-tallet og fulgte livene til to graffiti artister i tenårene, med rus, kjærlighetsproblemer og alt som fulgte med en hiphop-oppvekst i Groruddalen.

I Drabant Vol. 2 har hovedpersonene Victor, Fredrik og Camilla blitt litt eldere, og i løpet av noen hektiske sommerdager blusser gammel kjærlighet og rivalisering opp igjen, mens forholdene settes på prøve av kyniske forretningsfolk, hensynsløse autoriteter og samvittighetsløse kriminelle.

Drabant var fantastisk og anbefales på det sterkeste til alle som ikke har lest den enda, og på grunn av den gode historien og flotte illustrasjoner passer boka både for graffiti entusiaster og ‘mannen i gata’. Nå gleder vi oss til oppfølgeren som utgis av Cappelen Damm i Oktober 2014 og kan bestilles HER.

…og mens du venter på boka kan du se traileren under eller høre på Soundtracket til boka og hovedpersonene HER.