DOTDOTDOT…

0
964

I går morges lå disse bildene fra DOTDOTDOT‘s siste arbeider i innboksen, og de fortjener virkelig en post! DOTDOTDOT er en norsk street art kunstner som vi har fulgt med på i en lengre periode nå, og vi liker det vi ser. Han/hun opperer under pseudonym og er helt anonym, men arbeidene hans/hennes popper opp med jevne mellomrom i Norske byer både på gata og i gallerier.

DOTDOTDOT sin spesialitet er to lags sjablonger, alltid med ett humoristisk preg eller en skarp kommentar til samfunnet og ofte en god blanding av de to. To lags sjablonger i seg selv er kanskje ikke ett nytt fenomen, men det som skiller de fleste av DotDotDot sine arbeider fra resten er den ekstremt høye detaljrikdomen som man ikke ser hos så mange andre sjablong kunstnere i dag, også i streetpiecene til DOTDOTDOT beholdes denne detaljrikdommen. Det er kult.

Vi fikk tilsendt tre bilder i dag (de tre første), men siden disse bare viser nye utendørs arbeider så legger vi til noen av hans tidligere gate og galleri arbeider også.

dotdotdot_psychosocial2

dotdotdot_dontmindme

dotdotdot_lifeisfuckingbeautiful

921195_450946648314966_1884225194_o-(1)

handgun_blueimage-HVIT

DOTDOTDOT_Griske

Red-Protester-PoS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.