Home Annet Boklansering av Nora og den lille blå kaninen

Boklansering av Nora og den lille blå kaninen

0
Boklansering av Nora og den lille blå kaninen

Noen har kanskje sett at det har kommet veggmalerier av ei jente med en blå kanin på barnehager over hele Oslo denne sommeren. Visste du at maleriene nå har blitt til illustrasjoner i en bok?

Jenta som er malt opp heter Nora og er hovedpersonen i en bok som heter Nora og den lille blå kaninen. Boken handler om ei jente som akkurat har startet på skolen og som ikke har blitt kjent med noen ennå. Men en dag får hun en venn – en liten blå kanin! Det merkelige er bare at det er ingen andre som kan se den.

Torsdag 24. september kl 1700 er det boklansering med pølser, boller og saft i Maridalsveien barnhage hvor flere av veggmaleriene er laget. Hele familien velkommen og hvis noen skulle ønske å kjøpe boken er det mulig, det går også rykter om salg av silketrykk av hovedpersonen i historien.

Det unike med denne boken er at alle illustrasjonene er malt på vegg som street-art. Veggene er deretter fotografert og satt sammen til en historie i en bok. Så vidt vi vet har dette aldri blitt gjort før og prosjektet fikk i sommer oppmerksomhet fra blant annet NRK og Dagbladet.  Det er kunstkollektivet The Stupid Mammals som står for veggmaleriene mens Martin Berdahl Amundsen fra Kontur Forlag har skrevet historien og gir ut boka.

Så sjekk ut Facebook eventet her og gå ikke glipp av den kuleste barneboka i år, eventuelt den perfekte “coffee table” boka – alt ettersom…

Det vil også bli en “voksen (lanserings) fest” på Hendrix Ibsen i Oslo fredag 2. oktober for de som ikke har barn, mer info kommer.

36e618_ca359254e131498e94918b2ac9cca86d.jpg_srb_p_685_864_75_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srb

Nora_2 Nora_5