Årets OFT TOUR endelig i gang

0
544

Mens sommeren står på for fullt, solen steker og strendene fylles opp, trekker ihuga graffitiartister til ledige vegger rundt om i vårt ganske land. De siste par somrene har vært årstiden for det som har blitt en årlig graffiti event, nemlig OFT-TOUREN, og i år er intet unntak.

De to første eventene har allerede gått av stabelen, helgen 19-20 mai ble første spot på Storhaug i Stavanger dekorert. Her ble to vegger av Stay, Juan, Mars og Gest malt på Lørdag, etterfulgt av konsert med Warlocks & Son Of Light på Stavanger Sportscafe senere på kvelden. På Søndagen reiste Juan og Stay videre til  Jørpeland, hvor det var stålverket sin tur til å få fersk maling på veggene.

Under fjorårets turnè ble flere byer i den nordlige delen av landet vårt dekorert, og ekstra morsomt var det når graffiti legenden Wane kom på celebert norgesbesøk for å male graffiti blant reinsdyr under midnattsolen. OFT-TOUREN arrangeres årlig fra sør til nord for å promotere nettbutikken til Oslos eneste skikkelige butikk for graffitimateriell. Nettbutikken selger og sender maling til hele Norge på www.oft-shop.no. For de som ikke ønsker å handle på nett, så er det bare å titte innom den fysiske butikken som ligger midt på Carl Berner og slå av en prat med skikkelig hyggelig fagfolk.

For mer info og kontinuerlig oppdatering av OFT-TOUREN så anbefaler vi å følge @stayone_kd.cod  på Instagram. Stay er en av ildsjelene bal turnéen og poster punktlig og direkte oppdatering gjennom hele OFT TOUR 2018.