Graffiti kunstneren Bates har skapt sin egen Hall of fame

 

Har du noen gang lurt på hvordan en verden dekket av graffiti ville se ut? Bates, en anerkjent dansk graffiti-kunstner, har over et tiår investert tusenvis av timer for å skape sin egen private 'hall of fame' på en sandfabrikk i Malmö, Sverige. Fra tankene hans har sprunget en labyrint av farger og former, en hyllest til graffiti-kunstens livlige verden.

I denne utgaven av Ironlak Films gir Bates oss en guidet tur gjennom sin personlige oase av gatekunst, hvor vi også kan se arbeider fra flere av verdens beste graffitiartister, deriblant noen kjente norske navn som GOAL. Han deler innsikter om den grundige planleggingen og dedikasjonen som ligger bak hvert enkelt verk. Med et blikk inn i denne utrolige samlingen får vi et unikt innblikk i Bates' kreative verden og forståelse for den enorme innsatsen han har lagt ned for å skape denne kunstneriske visjonen.



Les også: Norges første lovlige whole train ble malt på gatekunst festivalen Nice Surprise i Stavanger

 
 

Liker du artiklene våre og ønsker å se mer?

Da kan du støtte magasinet ved å kjøpe unike klær i vår nettbutikk designet eksklusivt for SplitCity Magazine. Alt overskudd går til videre drift av magasinet.

 
 
Forrige
Forrige

Utstilling; Shof - 'Fast Life'

Neste
Neste

Bilderapport - Reinspikka 2013